Over ons

NubiloSoft is een klein bedrijf, gevestigd in Amersfoort, met de focus op search, crawling en big data. Wij maken sinds de oprichting zelf technologie, die we vervolgens aanpassen aan klant-specifieke cases.

Met name door de combinatie van enerzijds zelf een grote hoeveelheid technologie te hebben en anderzijds een brede ervaring met projecten, kunnen we relatief snel schakelen voor allerlei typen praktijkvragen en een hoge kwaliteit resultaat neerzetten.

Stefan de Bruijn, CEO

Al sinds 1999 zijn wij actief in de markt van zoektechnologie. De eerste zoekmachine die ik heb geprogrammeerd, ging in 1999 live, indexeerde terabytes aan content en had dagelijks duizenden bezoekers en honderdduizenden queries.

Hierna ben ik betrokken geweest bij de oprichting van verschillende startups, waarbij telkens zoektechnologie en big data de kern waren van de klantoplossing. Binnen deze context heb ik in verschillende rollen geopereerd.

In 2012 is NubiloSoft opgericht met als doel om geavanceerde AI technologie voor de Nederlandse taal breed beschikbaar te maken voor bedrijven en overheden. Onze core business is het schrijven van geavanceerde software, wat we doen samen met een grote varieteit aan klanten en overheden. Wij zijn een serieuze speler op het gebied van big data, machine learning en search technologie en hebben een lang track record van vele succesverhalen.

Door onze lange ervaring in dit vakgebied dienen we vaak als sparring partner. Veel van de data waarmee we werken bevat bijvoorbeeld gevoelige informatie of persoonsgegevens en gebeuren daarom onder NDA. Door onze lange praktijkervaring weten we hoe we hier mee om moeten gaan en kunnen we projecten tot een goed einde brengen.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright (c) 2024 by NubiloSoft, all rights reserved.